16 - 22 septembrie 2020, Săptămâna Europeană a Mobilității

15.09.2020 | Echipa EPMC

Pe parcursul acestor zile, mii de orașe din peste 40 de țări vor organiza activități care pun în prim-plan mobilitatea cu emisii zero.

Fie că ne propunem o zi sau mai multe de mers la muncă fără mașini, zile cu mult mers pe jos sau cu bicicleta sau cu trotineta mecanică sau cu cea electrică, fie că participăm la evenimente de conștientizare și de promovare a traficului în siguranță, a combaterii poluării mediului, aceste acțiuni reprezintă, de fapt, răspunsul nostru la noile provocări urbane și minime ațiuni de responsabilitate civică și de mediu.

Noi, la EPMC, ne-am propus să facem car-sharing pentru cei care venim din zona metropolitană a Clujului, unii din noi venim pe jos și cu bicicletele și toți, dar absolut toți reciclăm în mod contant, deșeurile generate.

Si, bine-nțeles facem multe drumeții și profităm de soare în Valea Ierii, arie naturală protejată din județul Cluj, la 50 km. de Cluj-Napoca.

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.