Acțiuni caritabile EPMC

06.02.2017 | Echipa EPMC

Pe tot parcurul lunii februarie 2017, colectivul EPMC se implică în acțiuni caritabile, atât ca donatori de fonduri, cât și ca voluntari.

Suntem alături de ”Asociația Misionarii lui Padre Pio” din Cluj-Napoca, în acțiunile O masă caldă derulate la Centrul pentru persoane fără adăpost din Cluj-Napoca, str. Oașului nr. 298.

Astfel, pe tot parcursul lunii februarie 2017, în zilele de luni și miercuri EPMC este în mijlocul celor mai puțin norocoși, preparând și servind meniuri calde pentru cei peste 70 de ocupanți ai Centrului.

Despre Centru:

Azilul de noapte funcționează, pe de o parte, ca centru de triaj pentru cerșetori, iar pe de altă parte ca azil de noapte. Nevoile de urgenţă (nutriţionale, medicale si de igienă) sunt asigurate prin grija autorităților, iar hrana caldă rămâne la latitudinea binevoitorilor.

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.