Din 7 noiembrie 2016, în consultare un nou program de finanțare prin AFM: ECO-Turism

18.11.2016 | Echipa EPMC

Ariile naturale protejate au un instrument important de finanțare.

Prin Ghidul de finanțare propus, avizul administratorului sau custodelui de arie protejată unde urmează să deruleze proiectul în situația în care solicitantul nu deține această calitate, este condiție esențială în completarea cererilor de finanțare.

Bugetul total alocat, prin Administrația Fondului pentru Mediu, este de 20 de milioane de lei, iar finanțarea maximă pentru un proiect poate ajunge la 900.000 de lei.

Solicitanții pot fi: unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv subdiviziuni administrativ- teritoriale ale acestora, instituţii publice, organizaţii neguvernamentale, operatori economici, muzee, instituții din sistemul national de cercetaredezvoltare și instituții de învățământ superior acreditate.

Programul este deocamdată în consultare, dar abia asteptam să fie adoptat, publicat și finanțat!

Toți cei interesați pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – România​ – Administrația Fondului pentru Mediu.

Mai multe despre “Programul Pilot Start Up mediu Ecoturism

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.