EPMC angajează: INGINER PROIECTANT

29.08.2017 | Echipa EPMC

Postul presupune activităţi de întocmire a documentaţiei tehnice, detalii de execuţie, studii de fezabilitate, devize, antemăsurători.

Condiții pentru aplicare: studii superioare universitare în inginerie, în domeniile: construcții civile/construcții hidrotehnice/mecanică sau similare.

Experiență minimă de 2 ani în proiectare sau supervizare lucrări sau management de proiect; cunoștințe avansate de operare CAD (Autocad sau similar) și Microsoft Excel.

Constituie avantaj: participarea ca expert în proiecte de investiții în sectorul de apă/apă uzată și/sau deșeuri, precum și experiența în elaborarea de oferte tehnice în licitații și/sau caiete de sarcini.

Important: disponibilitate la deplasări (permis de conducere categoria B).

Așteptăm un telefon, un email, o vizită la sediul din Cluj-Napoca, strada Fagului nr. 11. Toate detaliile se vor discuta față în față.

Contact: office@epmc.ro și Corina BOLDOR: telefon 0733106568.

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.