EPMC Consulting semnează cu Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani un contract pentru managementul proiectului, publicitate și supervizarea lucrărilor

21.05.2018 | Echipa EPMC

Contractul semnat cu asocierea al cărei lider este EPMC Consulting are o durată de 76 de luni și face parte din proiectul demarat de Apa Serv Valea Jiului SA „Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014-2020”, în valoare totală de 384.329.650,38 de lei.

Contractul de servicii semnat azi este cel de-al doilea pe care Operatorul Regional îl semnează și are trei componenente: asistenţă tehnică pentru managementul proiectului, asigurarea publicității proiectului și informarea populației și supervizarea lucrărilor din cadrul celor 13 contracte de lucrări finanțate de Uniunea Europeană.

Proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) 2014 – 2020” finanțează investiții majore în serviciile de alimentare cu apă și canalizare, urmând ca lucrările de modernizare să fie derulate pe aria a șase localități din zona de operare (municipiile Petroșani, Lupeni, Vulcan și orașele Aninoasa, Petrila şi Uricani).

Contractul de finanţare a proiectului fost semnat între Apa Serv Valea Jiului SA și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene la data de 19 mai mai 2017, având o valoare totală de 384.329.650,38 de lei, din care, valoarea eligibilă prin Fondul de Coeziune este de 275.186.442,38 de lei.

Presa locală, despre contract: Al doilea contract semnat de ApaServ din proiectul pe POIM. Sunt asigurate serviciile de asistență și supervizare – Gazeta de dimineata (gddhd.ro)

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.