Ministerul Agriculturii și APIA au reluat depunerea online a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020

07.04.2020 | Echipa EPMC

APIA a instituit o serie de măsuri menite să asigure flexibilizarea și fiabilizarea interacțiunii cu fermierii, pentru a veni în sprijinul beneficiarilor și pentru a minimiza pe cât posibil efectele negative asupra activităților din sectorul agricol, ale răspândirii pe teritoriul României a epidemiei de coronavirus.

Astfel, începând cu data de 06 aprilie 2020, primirea cererilor unice de plată aferente Campaniei 2020 se va face prin utilizarea aplicației IPA online, a mijloacelor electronice de comunicații și a sistemului IACS.

De asemenea, a fost aprobat ca centrele județene și locale ale APIA să primească și să administreze cererile de plată/deconturile justificative/acorde viza rentierilor agricoli aferente anului 2020 prin utilizarea mijloacelor electronice (telecomunicații).

Pandemia ne forțează pe toți să ne adaptăm munca și, de ce nu, să o eficientizăm, deci, spor la treabă!

Mai multe: http://www.apia.org.ro

Peste 16 ani de activitate

Înființată în anul 2008, cu capital integral privat, EPMC se bazează pe experiența vastă a peste 130 de experți multidisciplinari, fiind prezentă pe piața serviciilor de consultanță în mai multe județe din România.